2011. május 30., hétfő

SZOBORBÚTOR-BÚTORSZOBOR

Munkáinkkal megjelenünk idén a Mediawave-n, akinek tetszik és szeretne egy "kisbútort" a kertjébe, fürdőjébe vagy a teraszára, írjon véleményt, a kiállítás végén sorsolunk!
Képeket rakok fel a kiállítás indulásakor :) .

3 megjegyzés:

  1. Sajnos a Fő téri rendezvény alatt nekem semmi időm nem volt internetezni, de sorsoláson kívül, a hétvége tapasztalatai és saját érzéseim alapján, így utólag megírom a véleményem:
    A figyelemfelkeltő, és nagyon szépen megmunkált szobrok azonnal felkeltették az emberek kíváncsiságát, nem beszélve a gyerekekéről, akik amit meglátták, megrohamozták az elefántcsúzdát, vagy a gyönyörű táltos paripát. Volt olyan, akit alig tudtak a szülők elvinni, annyira szerette a "szoborjátékokat". Ráadásul ott van a sok gyermeklelkű felnőtt, akik legalább olyan boldogan ültek fel, a már említett lóra, mint a gyerekek, ezért ezúton üzenem az Alkotásznak, hogy, de igen, elbír a mű egy felnőttet is... kettőt... Szóval nem csak szép, de strapabíró darab is. Nekem az apró részletek tetszettek a legjobban, a kis tükrök, némelyik színezett, nagyon érdekesen tükröződik benne a világ... A pad, aminek a háta egy nagy arc, messziről feltűnik, nagyon érdekes, sokat néztem, sokat is voltam kint, de amikor a háta mögött ill. éppen szemben voltam vele, mindig megnéztem. A teknősön heverésztem, mikor időm engedte, lehet nem erre lett kitalálva, de tökéletesen alkalmas rá. A kisszobrok közül a barnát szerettem volna megnyerni, ezt nem titkoltam egy percig sem, de erről sajnos időhiányában lemaradtam, de azért elmondom, hogy az tetszett benne, hogy egész kicsi, de olyan szögben lehet rajta ülni, hogy a derekat jól megtámasztja és ez egy ülőalkalmatosságnál nem utolsó szempont, szóval nagyon kényelmes volt. Köszönöm az élményt, nagyon érdekes volt, és üdvözlöm a lányait, tündériek.
    üdvözlettel: Papp-Ionescu Dóra

    VálaszTörlés
  2. Szia Dóra!
    A sorsolásról nem maradtál le, a kiállítás végéig várjuk a véleményeket, eddig csak te írtál és semmi akadálya nincs annak, hogy a kis barna legyen a tied. "Alkotászt" pedig szólítsd nyugodtan Péternek és tegezd mert azt szereti :). Szombaton megyünk a "Párhuzamos kultúráért" díj átadójára, akár találkozhatunk is.Ha kedved van nézegesd meg a blogon a többi dolgot is.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a választ, biztosan találkozunk a díjátadón, mivel konferálni fogom. :D Akkor hát a szombati viszontlátásra! P.-I. D.

    VálaszTörlés