2012. július 28., szombat

Lipóti fürdőzés

Péter blogján olvashattátok, hogy Lipóton dolgoztunk a közelmúltban. A gyerekeknek megígértük, hogyha befejezzük a festést akkor elmegyünk egyet fürödni. A munkát egyik délelőtt sikeresen befejeztük és az idő is volt olyan kegyes hozzánk, hogy elmehettünk a Lipóti Fürdőbe. Az árak nem alacsonyak, viszont a belépő tartalmazza a szaunahasználatot is, amit mi Péterrel ki is próbáltunk. A szauna elég hangulatos, egy kis malomnak van kívülről álcázva. Merülő sajnos nincs, viszont a nyakadba zúdíthatsz egy adag hideg vizet, ha a megfelelő láncot meghúzod. A fű nagyon gondozott, szemetet nem nagyon látni, gondolom a megfelelő számú szemetes edényeknek köszönhetően. Én a strandon szeretek meztélláb menni, itt nem kellett figyelni a fűben elhajigált mindenfélére, de még apró ágakra sem. A büfé szerintem drága, főleg úgy, hogy nem készültem a fürdőzésre otthonról hozott ennivalóval. A cukrászdában finom fagyit ettük Péter pedig elfogadható kávét kapott normális áron!

                                      

Mirjam medence sekély részében.


Ármin a sárga csúszdán érkezik, folyamatosan azért nyaggatott minket, hogy  a kék csúszda valamelyikén had csússzon le, mondanom se kell, hogy egyenlőre nem engedtük meg neki!


Ezen a képen sikerült egyszerre mindhárom gyerekünket megörökíteni!


Ez egy másik alkalom volt, Győr belváros egyik cukrászdájában várjuk a somlóinkat, itt kapni a legfinomabbat! Na ki találja ki, hogy hol voltunk?


Ez a kép pedig Sokoró fesztiválon készült, Ármin kipróbálta az íjászatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése