2012. december 4., kedd

Adventi bazár folyt.köv.

Szóval készült téli tea, gyümölcs tea, puncs és krampampuli, természetesen alkohol nélkül. Sajnos sokan nem tudták, hogy mit is takarnak ebben az esetben ezek a nevek és nem nagyon fogyott, viszont nálunk nagy sikere volt a végén, kárba ne vesszen, megittuk :).
Többen hoztak tortát, ezekből mindig egyet-egyet vágtunk fel és kínáltuk. A süteményes tálakat folyamatosan töltöttük fel. Volt több mint 100 poharunk, de még így is mosogattunk nem keveset, hogy elég legyen.
 Képeket sajnos mi minimálisat készítettünk, de azért iderakom, látszik a Liszt paravánok egy része, az asztalok, meg a nyüzsgés.



Itt láthatjátok a kávés kisasszonyt! Ő Mónika az osztálytanítónk :)! Egész nap készítette a szebbnél szebb csíkos kávékat, tejjel-tejhabbal...


Majd el felejtettem a csokis kanalakat! Ezek is kaphatóak voltak nálunk. Volt aki ajándékba vitte, volt aki forró tejet kért hozzá (így lett belőle forró csoki) és volt aki simán lenyalogatta a kanálról a csokit. 
A képen az első fázist látjátok. A teljes megkötés után, olvasztott fehércsokiba mártottam még a végét, majd csomagoltuk és mehetett a kosárba! 

Délután négyig, fél ötig volt a teaházban kiszolgálás, utána már csak a romokat takarítottuk, a maradék sütit becsomagoltuk és kedvezményes áron eladtuk. Összességében hatra mindennel végeztünk. Két év múlva Ráhelék osztályával újra kipróbálhatjuk a teaház és bazár szervezését :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése