2013. szeptember 8., vasárnap

Ez is eltelt...

Rengeteg esemény történt az első iskolai héten.
Hétfőn volt a "nagyoknak" az évnyitó, utána nekik már tanítási napok következtek, igaz többnyire a nyári élményeket tárgyalták meg :).

Szerdán köszöntötték az elsősöket, Mirjam annyira izgult, hogy az éjszaka közepén nem találta a helyét. Aztán reggel szép ruhába bújtunk mind annyian (sajnos Péternek dolgoznia kellett, így ő nem volt velünk) és elindultunk az iskola felé.
Böbe az osztálytanító is izgult :). Várta már a gyerekeket a feldíszített virágkapu, a rózsaszín gyertya és Böbe kinyújtott jobb keze, amibe belefogódzhatnak (remélhetőleg) 8 évig. A waldorf iskolában (legalábbis a miénkben) az egész iskola részt vesz az elsősök fogadásán. A kicsik félkörben leülnek a padokra, mögéjük sorakoznak a szülők, a szülők mögött félkaréjban az egész iskola :).
Köszöntötte a gyerekeket az iskola képviselőnk (igazgatónőnk), majd Böbe mondott pár szót, (a gyerekeknek is mindig elmondják, hogy most mi fog következni: " mondom a neveteket egyesével, akkor a szüleitekkel idejöttök hozzám, odaadom a meggyújtott gyertyát, ezután a szüleitek elkísérnek a virágkapuig, ott elköszönnek tőletek és egyedül átléptek a virágkapun ami mögött már várlak benneteket".

Mindenki meghatódik mikor elengedi a gyereke kezét, még ha az virágkapun léphet is át...
Aranyosak voltak a másodikos szülők akik ezek után megvendégeltek bennünket egy kis sütivel, pogácsával amíg vártuk a csemetéinket, csak főoktatásuk volt és vihettük is őket haza (nekem szerencsém volt, mert a nagyokat ugye meg kellett volna várnom, de barátnőmet meg tudtam kérni, hogy a nagyokat hozza haza  a sajátjaival)

Másnap már mentünk szépen iskolába ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Az elsősöknek ebéd után már nincs tanítás, napköziben maradhatnak, de aki csak tudja hazaviszi a csemetéjét. A nagyok miatt fél kettő háromnegyed három (attól függ melyik nap) mire végeznek és Ármin legnagyobb bánatára bizony mi hazaindulunk, így nem nagyon van idő a napköziben játékra.

1 megjegyzés:

  1. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés